Reunió entre Carles Bonaventura, coordinador regional de RCat, i Josep Maria Rufí, nou president d’ERC a la demarcació de Girona


El passat dimecres 14 de març al matí va tenir lloc a la seu de Reagrupament del carrer del Carme de Girona una reunió entre Carles Bonaventura, coordinador regional de RCat, i Josep Maria Rufí, recentment elegit president d’Esquerra a la demarcació de Girona.

Tot i que es va tractar d’una trobada protocol·lària, la reunió va servir per intercanviar opinions sobre la situació política general del país i de les comarques gironines en particular i per expressar per totes dues bandes la mútua voluntat d’entesa i col·laboració.

Carles Bonaventura va aprofitar la trobada per demanar a Rufí que des d’ERC s’explori la possibilitat de crear una comissió bilateral, com ja existeix en l’àmbit nacional entre Esquerra i Reagrupament, en tot allò relacionat amb la els diputats de la coalició independentista (ERC-RCat-Catalunya Sí) a Madrid, al Congrés dels Diputats. Bonaventura considera que traslladar a la demarcació de Girona aquesta forma de funcionament ajudaria Teresa Jordà en la seva tasca parlamentària, ja que se li podrien traslladar qüestions concretes de les comarques gironines.

Des de Reagrupament també es va demanar al representant d’ERC que es mantinguin trobades periòdiques entre ambdues organitzacions per tractar temes relacionats amb la demarcació de Girona.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks