L’assemblea informativa de Reagrupament, amb la presència de Joan Carretero, omple d’associats la seu de Girona


El president de RCat informa els reagrupats de les últimes novetats i campanyes del moviment i respon a les seves preguntes

Poc abans, Carretero s’havia reunit amb Iñigo Urkullu, president del PNB, per explorar vies de col·laboració entre totes dues organitzacions

El passat dimecres 14 de març al vespre es va celebrar una assemblea informativa de Reagrupament Independentista, amb la presència de Joan Carretero, que va fer que la seu de RCat a Girona s’omplís de gom a gom.

En aquesta trobada, Joan Carretero (president nacional), Carles Bonaventura (coordinador regional) i Rosa Cruz (coordinadora comarcal) van explicar als assistents les diverses campanyes, iniciatives i actes que RCat tira endavant en l’àmbit nacional i altres temes referents a les comarques gironines.

Els associats van estar especialment interessats en la iniciativa parlamentària que Reagrupament ha portat al Congrés dels Diputats a Madrid a través de la coalició independentista, que integren ERC-RCat-Catalunya Sí, per demanar la restitució dels drets i les llibertats del poble català per la via de la reclamació dels drets històrics: Tractat d’Utrecht, derogació dels decrets de nova planta, etc., que tot fa preveure que serà una campanya de gran abast.

Carles Bonaventura també va informar de la necessitat que des de RCat es tiri endavant una campanya política a nivell territorial per donar resposta a la crisi econòmica, a les retallades i al dèficit fiscal des d’una visió independentista, un punt de vista que es troba a faltar en les campanyes i mobilitzacions que es veuen aquests dies i que generalment tenen un plantejament espanyol.

També es va informar els associats de la trobada que s’havia celebrat poc abans, a la tarda, a la mateixa seu de RCat entre Joan Carretero i Iñigo Urkullu, president del PNB, en què es van explorar possibles vies de col·laboració entre totes dues organitzacions i es va fer un repàs a l’actual conjuntura política i especialment als temes que afecten les nacions basca i catalana.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks