Parada de Sant Jordi de Reagrupament a la plaça Catalunya de Girona


El passat 23 d’abril Reagrupament no va faltar a la cita i un any mes va tornar a ser present a la plaça Catalunya de Girona per vendre roses, llibres, productes de marxandatge,  però sobretot per donar a conèixer als gironins i les gironines i a tots els catalans i catalanes de la resta del país que visitaven la ciutat en aquesta diada els seus projectes i campanyes.

Concretament, els associats de RCat de la comarca del Gironès que van ser presents a la parada en diferents torns durant tota la jornada van centrar les seves explicacions a donar a conèixer la Iniciativa Ciutadana Europea que impulsa la nostra formació i que es presentarà a la nostra ciutat el pròxim 10 de maig al Col·legi de Periodistes de Girona a les 7 de la tarda amb la presència del president de RCat, Joan Carretero.

L’objectiu d’aquesta ICE és que l’endemà de la independència Catalunya continuï formant part de la Unió Europea, si els catalans i les catalanes així ho volen, i que cap estat, per exemple Espanya, que ja ha avançat que ho intentarà per tots els mitjans possibles, no pugui vetar la nostra presència a la UE com a membres de ple dret.

Moltes persones també es van acostar a la parada de RCat per fer preguntes sobre els atacs que rep la llengua catalana i demanar-nos que siguem durs i contundents en la defensa del català.

Així mateix, alguns gironins també es van interessar per saber si en un futur immediat tindrem oberta la nostra seu del carrer del Carme per atendre les consultes i propostes de la ciutadania. En aquest sentit, podem avançar que ben aviat la nostra seu a Girona estarà oberta diversos dies a la setmana, de la qual cosa informarem pròximament.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks