Reagrupament es mobilitza a les comarques gironines i participa en la jornada del 20-M del #novullpagar


Reagrupats del Gironès, el Pla de l’Estany i el Baix Empordà prenen part en la columna que va sortir de l’aparcament del pavelló de Fontajau i que va contribuir a col·lapsar el peatge de Girona Sud de l’AP-7 durant un parell d’hores

A les 12 del migdia del passat 20 de maig, un bon nombre de vehicles amb banderoles de Reagrupament i estelades va sortir de l’aparcament del pavelló de Fontajau de Girona i, travessant tot Girona i un tram de l’N-II, es va incorporar a l’autopista AP-7 per Riudellots. Poca estona després, cap a 2/4 d’1, la columna reagrupada va arribar a la sortida de Girona Sud, on ja hi havia més d’un centenar de vehicles que feien cua per passar pel peatge.

En un ambient festiu, onejant banderes, cridant eslògans contra la concessionària Abertis i enmig dels clàxons dels vehicles, tots els que feien cua anaven passant a poc a poc pel peatge, on repetien la frase “No vull pagar”. A continuació, i un cop estacionats els cotxes, els que anaven arribant feien encara més massiva la concentració que s’anava formant poc després de la zona del peatge, on es veien banderes de diverses organitzacions: la CUP, ERC, RCat i SI.

A mesura que anaven passant els vehicles, les persones concentrades cridaven i aplaudien, i feien onejar les banderes i enlairaven cartells amb el lema “No vull pagar”. Cap a les 2 del migdia, els concentrats van anar dissolent la trobada reivindicativa, tot expressant la voluntat de mantenir el combat contra Abertis i amb la voluntat de repetir la jornada d’aquí a poc temps.

Des de Reagrupament volem recordar que, en el cas que des de Trànsit s’enviï una sanció, hem posat en marxa la iniciativa Defensa Nacional, a través de la qual es facilitarà assistència jurídica als amenaçats de ser multats. També des d’ERC, la CUP i SI es donarà assessorament jurídic a tots els afectats.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks