ERC-RCat-Catalunya Sí posa en dubte que el PP incrementi en 300.000 euros la partida per desdoblar la Nacional II


Teresa Jordà diu que és una broma que la diputada gironina digui que el PP té les comarques gironines a la seva agenda

Davant l’anunci de la diputada gironina del PP, Concepció Veray, d’incrementar en 300.000 euros la partida a la Nacional II per accelerar-ne el desdoblament en el tram entre Maçanet i Sils, la diputada d’ERC-RCat-Catalunya-Sí, Teresa Jordà, posa en dubte que aquest compromís del PP es faci realitat. ‘No entenem com una altra vegada, el Partit Popular diu que la seva prioritat és la Nacional II i les comarques gironines, quan van passant els mesos, els anys i el seu desdoblament es va retardant’.

Per ERC, la diputada del PP, Concepció Veray, diu ara que amb aquests 300.000 euros es reprendran les obres i això demostra que el PP té les comarques gironines a la seva agenda. Jordà ha dit que ‘com poden dir que tenen les comarques gironines a la seva agenda si els pressupostos generals de l’Estat han disminuït a la demarcació de Girona un 56% ?’. ‘Per ERC-RCat-Catalunya Sí, el que demostra el PP és la deixadesa a les comarques gironines una vegada més’. Els pressupostos per a les comarques són nefastos, i simplement liquiden l’Estat del Benestar.

Per ERC-RCat-Catalunya Sí, ‘no val utilitzar l’argument que el PP complirà amb allò que ha pressupostat, primer, pels incompliments que ells mateixos van demostrar quan havien governat i segon, perquè no complir amb la mínima inversió que han planificat seria vergonyós’.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks