Cap de setmana de mobilitzacions a favor del desdoblament de l’N-II i contra els peatges abusius a l’autopista


Reagrupament participarà a les comarques gironines en l’acte que es portarà a terme dissabte a Bàscara a les 12 del migdia per demanar una carretera N-II desdoblada i en condicions dignes

Diumenge, els associats gironins de RCat també estan cridats a participar en el tercer #novullpagar, que tindrà lloc arreu del país

El cap de setmana vinent, els associats de Reagrupament de les comarques gironines tenen dues cites importants en defensa d’una xarxa viària gratuïta i en condicions dignes. És a dir, pròpia d’un país del Primer Món, que és el que ha d’aspirar a ser la nació catalana en tots els àmbits.

En primer lloc, el dissabte 16 de juny es portarà a terme a Bàscara, a partir de les 12 del migdia, una mobilització en defensa de l’N-II; pel desdoblament d’aquesta via de comunicació de vital importància per a les comarques gironines i per la finalització de les obres. Aquesta acció ha estat convocada per la coalició independentista al Congrés dels Diputats, que formen ERC, Reagrupament i Catalunya Sí, per diverses organitzacions sindicals i per les JERC.

En relació amb aquesta convocatòria, el coordinador de Reagrupament a les comarques gironines i regidor de l’Ajuntament de Girona, Carles Bonaventura, ha fet una crida a fer que “la mobilització sigui massiva, ja que cal donar una resposta a l’Estat espanyol, al seu menyspreu, a la seva manca d’inversió a les nostres comarques i en el conjunt de Catalunya, al seu espoli perpetu, a la seva voluntat expressa per mantenir-nos amb unes infraestructures pròpies d’un país del Tercer Món. Espanya cada cop té més clar que serem un país independent i per això cada vegada invertirà menys en territori català. Hem d’anar per feina i fer que tots els recursos que generem els catalans és quedin a Catalunya, cosa que només serà possible amb la independència. Tota la resta és perdre el temps”, va sentenciar el regidor reagrupat.

Diumenge, tercer #novullpagar

Per altra banda, el diumenge 17 de juny tindrà lloc la tercera onada de la campanya del #novullpagar, a la qual Reagrupament dóna suport. En aquest sentit, des de RCat es fa una crida a participar en aquesta tercera convocatòria col·lectiva dels organitzadors de la iniciativa i a donar resposta als abusos d’Abertis.

En aquest sentit, la coordinadora de les executives comarcals del Gironès i el Pla de l’Estany de Reagrupament, Rosa Cruz, ha manifestat que “no pot ser que en moments de crisi com els actuals, quan moltes famílies ho passen malament, a Catalunya hi hagi una companyia que continuï tenint beneficis estratosfèrics a costa dels diners que les catalanes i els catalans ens veiem obligats a pagar quan agafem l’autopista perquè les vies gratuïtes es troben en un estat lamentable. Això s’ha d’acabar”.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks