Reagrupament s’adhereix al concert “Catalunya vol viure en llibertat”, organitzat pel diari “El Punt Avui”


Tots els associats a RCat que adquireixin entrades per al recital, que es farà el 29 de juliol a Girona, tindran un descompte. Hi haurà autocars per assistir-hi, que sortiran des de diferents punts del país

L’acte es fa per commemorar el vintè aniversari de l’operació Garzón del 1992 contra l’independentisme català i hi participaran una trentena de grups i cantants. També s’hi podrà veure el documental “Operació Garzón contra l’independentisme català”

Reagrupament Independentista s’ha adherit al concert, organitzat pel diari “El Punt Avui”, que es farà el pròxim 29 de juliol a Girona i en el qual participaran més d’una trentena de cantants i grups musicals del país: els Brams, Eduard Canimas, Miquel Abras, Núria Feliu, Macedònia, Josep Tero, Deskarats… i molts d’altres. Aquest recital es fa per commemorar el vintè aniversari de les detencions d’independentistes de l’any 1992, que van passar a la història amb el nom d’operació Garzón, ja que van ser ordenades per aquest ara ja exjutge de l’Audiencia Nacional.

Els membres de RCat, igual que els de totes les altres entitats adherides: ADAC, Òmnium, ERC, la CUP, CDC, el Barça, el Girona FC, l’Assemblea Nacional Catalana, l’Associació de Municipis per la Independència…, tindran un descompte a l’hora d’adquirir les entrades. Així mateix, els organitzadors han disposat un servei d’autocars que sortiran de diferents punts del país per a totes les persones que s’hi vulguin desplaçar amb més comoditat.

El mateix dia, a l’Auditori, també es podrà veure el documental “Operació Garzón contra l’independentisme català”, editat i produït pel digital Llibertat.cat i Zeba Produccions, en què en un treball de gran qualitat i de 50 minuts de durada molts dels protagonistes d’aquella onada de retencions fan un repàs d’aquell episodi.

Com expressen els organitzadors de l’acte, es tracta d’una bona manera de recordar aquell atac de fa vint anys contra l’independentisme però també contra Catalunya i tots els catalans i, alhora, de deixar clar que el nostre país continua sent atacat diàriament per Espanya en tots els àmbits: l’econòmic, el polític, l’esportiu, el lingüístic, el cultural, etc. i que cal plantar-hi cara, encara que només sigui cridant ben fort que “Catalunya vol viure amb llibertat”, el 1992, ara i sempre.

Més informació a www.catalunyavolviureenllibertat.cat/

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks