Nombroses presentacions del documental “Operació Garzón contra l’independentisme català” arreu del territori


Riudellots, Santa Coloma de Farners, Quart, Girona… Diverses associacions, entre les quals hi ha l’ANC, la CUP o RCat porten aquest treball a diferents municipis

Alguns protagonistes d’aquelles detencions: Pep Musté, Ramon Piqué, Toni Infante, Carles Bonaventura, Joan Rocamora… són presents en aquests actes per explicar la seva experiència als assistents

Aquests dies, arreu del territori català, són molt nombrosos els actes que s’organitzen per presentar el documental “Operació Garzón contra l’independentisme català”, un treball realitzat pel digital Llibertat.cat i per la productora Zeba Produccions. Els últims dies s’ha projectat i es projecta a Riudellots, Santa Coloma de Farners, Barcelona, Quart, Girona… i se’n preparen més presentacions aquest mes de juliol i el pròxim setembre arreu del país.

Especialment destacable és la que es farà a l’Auditori de Girona el pròxim 29 de juliol a 2/4 de 7 de la tarda, organitzada pel Casal Independentista El Forn, per al qual ja s’han adquirit centenars d’entrades, en el marc del concert “Catalunya vol viure en llibertat”, impulsat pel diari El Punt Avui, el qual previsiblement omplirà la Devesa de Girona amb milers de persones.

En els actes de presentació d’aquest excel·lent treball audiovisual participen alguns dels encausats del 1992 en l’anomenada operació Garzón, com per exemple Pep Musté, Joan Rocamora, Toni Infante, Ramon Piqué, Carles Bonaventura… que expliquen l’experiència de la seva detenció sota l’aplicació de la llei antiterrorista i expressen la seva voluntat de continuar lluitant per la llibertat dels Països Catalans.

En aquest sentit, i tal com va afirmar-ho en l’última presentació, feta a Riudellots, Carles Bonaventura, actualment membre de Reagrupament, va mostrar la seva satisfacció per l’extraordinària difusió que està tenint el documental i va expressar la seva voluntat que serveixi com a antídot “contra l’oblit”. “Han passat 20 anys i ara potser no seria possible una operació Garzón, però encara hi ha repressió. Només hem de veure com encara es detenen vaguistes del 29-N al Principat de Catalunya o com s’ha reprimit el moviment Primavera Valenciana o com s’actua contra els que protesten a les Illes contra el genocida lingüístic Ramón Bauzá o els casos de pallisses i sancions als catalans que van assistir a la final de la copa del rei a Madrid”, hi va afegir Bonaventura. “Espanya té molt clar contra qui lluita i contra quin país lluita: contra les catalanes i els catalans i contra els Països Catalans”, va concloure el regidor reagrupat.

Tothom que vulgui organitzar presentacions d’aquest documental al seu municipi, tan sols ho ha de demanar a Llibertat.cat. També es pot posar en contacte amb Reagrupament.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks