Presentació de l’últim llibre del Cercle Català de Negocis a la Casa de Cultura de Girona


Joan Canadell va explicar, davant una cinquantena de persones, les novetats que aporta el treball “Catalunya: estat lliure, estat ric” sobre la realitat econòmica catalana i el seu futur en lliberat

Nombrosos associats de Reagrupament, entre els quals hi havia una representació de l’executiva comarcal del Gironès i el regidor de RCat al consistori gironí, assisteixen a la presentació

El passat dimecres 18 de juliol es va presentar a la Casa de Culura de Girona l’últim llibre del Cercle Català de Negocis, “Catalunya: estat lliure, estat ric”, que és una segona part del primer que va elaborar fa un temps, i que s’ha difós amb gran èxit.

En la presentació, un dels seus autors, Joan Canadell, secretari del CCN va exposar davant una cinquantes d’assistents, les novetats que aporta aquest nou treball en matèria econòmica sobre la realitat de Catalunya i el seu futur en el camí cap a l’estat propi.

Canadell va fer referència a les pensions, a les infraestructures, a l’espoli fiscal que impedeix el nostre progrés com a país, però sobretot va destacar les xifres de Catalunya en volum d’exportació, uns números realment espectaculars, que situen el nostre país com el tercer més exportador del món. Així mateix, Canadell va insistir a recordar que una Catalunya independent seria un estat similar a Holanda i que se situaria entre els tres primers d’Europa.

El secretari del CCN va emfatitzar que en aquests moments crítics econòmicament és quan la ciutadania catalana i els seus governants han de decidir si volen continuar sent una autonomia espanyola condemnada a la pobresa i a la decadència econòmica o si volen apostar per la sobirania i per situar una Catalunya lliure com un país econòmicament capdavanter al món.

L’acte va ser presentat per Jordi Casals, representant del CCN a Girona i entre els assistents hi havia una nombrosa presència de reagrupats; entre aquests, una representació de l’executiva comarcal del Gironès i el regidor al consistori gironí Carles Bonaventura, que va destacar “l’excel·lent relació i col·laboració que sempre ha existit entre el Cercle Català de Negocis i Reagrupament Independentista”.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks