Reagrupament felicita la Cambra de Comerç de Girona i l’Aenteg per donar suport al dret a decidir


RCat considera que és molt important que els sectors empresarials i econòmics del país se situïn al costat del poble català en el procés cap a l’estat propi

Carles Bonaventura, regidor de Reagrupament a l’Ajuntament de Girona, lloa la tasca de pedagogia que en aquest aspecte ha portat a terme el Cercle Català de Negocis

L’executiva comarcal de Reagrupament Independentista del Gironès, davant l’excel·lent notícia que la Cambra de Comerç de Girona ha aprovat en el seu plenari un document en què dóna suport al dret a decidir del poble de Catalunya, vol felicitar públicament aquesta institució.

Sabem que a un bon nombre d’empresaris els preocupa que aquest procés sobiranista en què està immersa la nació catalana pugui afectar els seus negocis pel que fa a les seves vendes a l’Estat espanyol. És una preocupació que es pot entendre. Precisament per això, la nostra formació política considera un acte de valentia la posició adoptada per la Cambra gironina.

Estem convençuts que, malgrat les amenaces de boicots i els intents de xantatge econòmic que aquests dies protagonitzen determinats poders fàctics espanyols, l’estat propi serà enormement beneficiós per al conjunt de la societat catalana: per als empresaris, per als cooperativistes, per als botiguers, per als autònoms, per als assalariats… per a la creació de riquesa i de llocs de treball, per a les nostres infraestructures… Són massa anys de suportar la manca d’inversió i l’espoli fiscal d’Espanya. I ara estem en disposició de poder posar fi a tot això.

Volem fer extensiva la nostra felicitació també a l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (Aenteg), que ha decidit donar suport a la voluntat que expressi el poble català en un referèndum d’autodeterminació, i que hi ha afegit: “Cal deixar clar, i sense lloc a l’ambigüitat, que l’empresariat està i estarà al costat del poble català en tot allò que decideixi, i que no té por d’assumir cap dels reptes que aquest fet pugui suposar”.

Arran d’aquestes mostres de suport de l’empresariat gironí al procés independentista, Carles Bonaventura, regidor de Reagrupament a l’Ajuntament de Girona en el grup de la CUP+RCat, ha manifestat: “Em satisfà enormement que els sectors empresarials se sumin a la defensa del dret a decidir i a la reivindicació d’un estat propi. Sempre ens havien dit que els independentistes tindríem en contra els empresaris catalans i ara s’està començant a veure que això era mentida i que bona part d’ells també han arribat a la conclusió que Espanya és un mal negoci”.

El regidor reagrupat també hi ha afegit que “sabem que l’Estat espanyol, en els seus desesperats intents per impedir la independència de la nostra nació, centrarà els seus esforços en els sectors empresarials catalans, als quals intentarà enfrontar contra la voluntat del seu propi país. Per això és molt important que cada vegada més empresaris deixin clar que estaran al costat del que el poble català decideixi i que rebutgen tot tipus d’amenaça, atac o xantatge de l’Estat espanyol”.

Finalment, Bonaventura ha volgut lloar “la tasca de pedagogia que en el món de l’empresariat ha portat a terme els últims anys el Cercle Català de Negocis (CCN). Les seves dades i els seus raonaments incontestables han fet que molts empresaris catalans hagin perdut la por a defensar la llibertat nacional del seu poble”.

Executiva Comarcal del Gironès i Pla de l’Estany de Reagrupament Independentista.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks