La diputada Teresa Jordà es reuneix amb representants de la Mesa d’Entitats i dels veïns afectats per les obres del tren a Girona


La diputada Teresa Jordà (ERC-RCat-CatalunyaSí) es va reunir ahir al vespre amb representants de la Mesa d’Entitats per la Participació i de l’Associació de Veïns de Sant Narcís per escoltar les seves peticions i poder-les traslladar al Congrés espanyol.

La trobada, que es va celebrar a l’espai Estació Jove de Girona, dóna continuïtat a l’anterior celebrada el passat 30 de juliol, i ha de permetre que Jordà formuli una pregunta parlamentària al ple del Congrés sobre aquest tema per demanar explicacions al ministeri de Foment sobre els seus reiterats incompliments. D’altra banda la diputada independentista també va prendre el compromís de traslladar en forma d’esmenes als pressupostos generals les reivindicacions de les entitats.
A la reunió hi van assistir, a part de la diputada i dels representants de les entitats, els regidors a l’Ajuntament de Girona del grup municipal CUP-RCAT, Jordi Navarro i Carles Bonaventura, així com altres membres de les formacions polítiques de Reagrupament, ERC i la CUP.


La diputada Teresa Jordà (ERC-RCat-CatalunyaSí) es va reunir ahir al vespre amb representants de la Mesa d’Entitats per la Participació i de l’Associació de Veïns de Sant Narcís per escoltar les seves peticions i poder-les traslladar al Congrés espanyol.


La trobada, que es va celebrar a l’espai Estació Jove de Girona, dóna continuïtat a l’anterior celebrada el passat 30 de juliol, i ha de permetre que Jordà formuli una pregunta parlamentària al ple del Congrés sobre aquest tema per demanar explicacions al ministeri de Foment sobre els seus reiterats incompliments. D’altra banda la diputada independentista també va prendre el compromís de traslladar en forma d’esmenes als pressupostos generals les reivindicacions de les entitats.


A la reunió hi van assistir, a part de la diputada i dels representants de les entitats, els regidors a l’Ajuntament de Girona del grup municipal CUP-RCAT, Jordi Navarro i Carles Bonaventura, així com altres membres de les formacions polítiques de Reagrupament, ERC i la CUP.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks