Acte de suport al president Mas organitzat a Girona per Reagrupament i CiU.


Reagrupament Gironès va organitzar ahir, a l’Hotel Ultònia de Girona, un acte de suport de campanya al President Mas, on van participar Rut Carandell, com a vice-presidenta de Reagrupament, i Santi Vila i Carles Puigdemont de CiU, alcaldes de Figueres i de Girona, respectivament. Va presentar l’acte Rosa Cruz, coordinadora territorial de Reagrupament al Gironès i el Pla de l’Estany. Hi van assistir un centenar de persones.

Rut Carandell va dir que feia 3 anys Rcat ja havia redactat el guió de la història i ara era el moment de reforçar el President, que era la persona que liderava el projecte independentista. Per això Rcat havia preferit fer un pas al costat a fi que Mas pogués fer el pas endavant.

També va fer referència a la fragmentació que hi ha dels partits independentistes que es presenten a les eleccions del Parlament català.

En les intervencions, tots dos representants de CIu van agrair el gest de generositat de Reagrupament. Santi Vila va afegir que algun dia els llibres d’història ens ho agrairan.

Es va acabar l’acte amb el cant d’Els segadors.

Text i fotos: Laura Jaime i Femenia

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks