Reagrupament Gironès convida els seus associats i simpatitzants a concentrar-se davant dels ajuntaments en suport a la Declaració de Sobirania


Reagrupament Gironès considera que la Declaració de Sobirania que aprovarà el Parlament de Catalunya aquest dimecres 23 de gener del 2013 és un pas històric en el procés cap a l’estat propi, ja que definirà la nació catalana com a “subjecte polític i jurídic sobirà”, un punt molt important per al reconeixement internacional del futur Estat català.

En aquest sentit, considerem que aquesta declaració de la cambra catalana ha d’anar acompanyada d’una demostració de suport popular al carrer. En conseqüència, la nostra formació anima els nostres associats i simpatitzants a participar en les concentracions de suport que ha convocat l’Assemblea Nacional Catalana: al Parlament de Catalunya a les 12 del migdia i, especialment, a les que es faran als municipis, entre 7 i 8 de la tarda, al davant dels ajuntaments.

A la ciutat de Girona aquesta concentració es farà a 2/4 de 8 de la tarda i hi serà present el nostre regidor al consistori gironí al grup de la CUP+RCat, Carles Bonaventura.

Així mateix, Reagrupament Gironès encoratja la ciutadania a demostrar el seu suport a la Declaració de Sobirania i al procés independentista penjant senyeres i estelades als balcons de la ciutat. Avui ja n’hi ha milers, però pensem que ara és el moment apropiat perquè se’n pengin encara més per demostrar que el camí cap a l’estat propi és imparable i deixar clar als enemics de la llibertat del nostre poble que no ens podran aturar.

Executiva Comarcal del Gironès de Reagrupament Independentista.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks