Reagrupament tornarà a ser present al concert que organitza el Punt amb el lema “Catalunya vol viure en llibertat”.


Tal i com va fer l’any passat, Reagrupament torna a donar suport a la iniciativa d’El Punt-Avui. “Catalunya vol viure en llibertat” és el lema del concert que el pròxim dissabte tres d’agost vol aplegar al Camp de Mart de la Devesa de Girona a milers de persones unides en un clam per reclamar de manera festiva però ferma l’alliberament nacional el nostre país. L’acte de l’any passat va servir per commemorar el vintè aniversari  del concert també celebrat a la Devesa de Girona en suport als independentistes detinguts en l’anomenada operació Garzón.

Els associats de Reagrupament poden accedir a comprar les entrades amb un descompte especial si segueixen el següent enllaç http://www.elpuntavui.cat/entrades.html , cliquen sobre el logotip de Reagrupament i escriuen l’identificador següent: 4reagrupament. En aquell moment es recalcularà el cost de les entrades. El preu de l’entrada és de 12 euros. 8 amb el descompte aplicat.

Per consultar el programa del concert o saber-ne més coses, ho podeu fer al següent enllaç http://www.elpuntavui.cat/catalunyallibertatidignitat

Ens podreu venir a trobar a la parada que muntarem dins de l’espai dedicat a la Fira d’Entitats, on hi trobareu marxandatge i material divers de l’associació i us podrem mostrar el material de la nova campanya endegada per Reagrupament.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks