Parada de Reagrupament Independentista a la Rambla de Girona


S’hi difon la campanya “Contra la crisi, independència”, que vol denunciar la situació d’espoli econòmic a la qual ens sotmet l’Estat espanyol

Des de dissabte passat 19 d’octubre, Reagrupament Independentista del Gironès serà present sovint, com a mínim un dissabte al matí al mes, a la Rambla de Girona. Els associats de RCat han decidit portar al carrer la campanya “Contra la crisi, independència”, amb la qual aquesta formació independentista vol fer arribar al conjunt de la ciutadania catalana la situació d’ofec econòmic a la qual ens sotmet l’Estat espanyol.

A través dels diferents cartells i fulls que es distribueixen al carrer es vol denunciar que mentre no siguem un país lliure, mentre no posem fi a l’espoli fiscal, els ciutadans catalans no podrem viure en un país normal. Per això Reagrupament afirma que només estarem en condicions de superar la crisi quan disposem d’un estat propi que vetlli pels interessos dels catalans i les catalans; no com ara, que tenim un estat en contra, que ens roba i ens humilia.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks