Presentació del Col•lectiu Praga a Girona en un acte de Reagrupament Independentista


Aquest dimecres, al Centre Cívic del Barri Vell-Mercadal de Girona, a les 19.30 h, es debatrà la “Viabilitat jurídica del dret a decidir”

El Col·lectiu Praga està format per juristes que defensen que amb l’actual marc legal espanyol és possible que Catalunya pugui fer la consulta

Aquest dimecres 18 de desembre, al Centre Cívic del Barri Vell-Mercadal, situat a les Voltes d’en Rosés de Girona, Reagrupament Independentista del Gironès ha organitzat un acte de presentació del Col·lectiu Praga a la ciutat.

El Col·lectiu Praga està format per juristes que defensen la viabilitat del dret a decidir dins l’actual marc legal espanyol, contràriament al que afirma el govern de l’Estat, el qual insisteix a negar la possibilitat que els ciutadans de Catalunya puguin celebrar una consulta sobre el seu futur polític.

En aquest acte de dimecres hi seran presents dos membres d’aquest col·lectiu: la professora lectora de dret administratiu de la UdG Gemma Geis i el professor de dret administratiu de la UPF Xavier Bernadí. També hi participarà el president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero.

Des de RCat considerem que en un moment tan determinant del procés cap a l’estat propi és molt oportú tenir tota la informació possible sobre les escletxes legals que poden permetre la celebració d’un referèndum d’autodeterminació a Catalunya, per així desmuntar els arguments de l’Estat espanyol i de l’unionisme, que sostenen que dins l’actual marc juridicopolític la celebració d’aquesta consulta és impossible.

Executiva Comarcal del Gironès i Pla de l’Estany de Reagrupament Independentista.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks