Assemblea Reagrupament


El passat dijous 23 de juliol es va celebrar a Mataró una nova reunió de la gestora de Reagrupament Masresme.

Al llarg de la assemblea es va estar definint les àrees de treball pels propers mesos.

L’actual estructura es basa en la creació de grups de treball que incideixen en l’expansió comarcal de la nostra organització. Aquesta serà la base per fer arribar el nostre missatge a la gent de la nostra comarca.

Un cop s’estableixi el Reglament definitiu de l’associació a l’assemblea prevista pel proper octubre, es definirà l’estructura comarcal definitiva en una nova assemblea comarcal.

Amb tot us animem a participar amb nosaltres i a associar-vos a la nostra organització. Tots nosaltres, els ja associats de la comarca, ens posem a disposició de qui ho desitgi per explicar-vos el projecte de Reagrupament.

Els Comentaris estan tancats