Reagrupament Maresme celebra la seva Assemblea Informativa


Assamblea Informativa 26/11/2009 Aquest dijous 26 de novembre, s’ha celebrat a la sala d’actes del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, l’assemblea comarcal del Maresme de Reagrupament Independentista, associació que és liderada pel doctor Joan Carretero, i que va comptar amb la presència de l’Àngel Font que és membre de la Junta Directiva Nacional des del passat octubre.

Aquest dijous 26 de novembre, s’ha celebrat a la sala d’actes del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, l’assemblea comarcal del Maresme de Reagrupament Independentista, associació que és liderada pel doctor Joan Carretero, i que va comptar amb la presència de l’Àngel Font que és membre de la Junta Directiva Nacional des del passat octubre.

Assamblea Informativa 26/11/2009 Àngel Font va iniciar l’assemblea explicant les darreres accions portades a terme des de la seu central, destacant la contractació dels serveis de la consultora andorrana Segarra Teres que han estat els escollits per portar a terme la estratègia de marketing polític de l’associació. En aquest sentit, en Font va voler destacar que la consultora havia tingut peticions per gestionar les campanyes d’altres organitzacions polítiques, però que finalment s’havien decantat per Reagrupament, fet que era tot un orgull per a l’associació.

_
Durant l’acte que va durar prop de dues hores, es va fer un repàs de les tasques realitzades per la gestora provisional durant els darrers dos mesos. Els membres de la gestora que van intervenir en les diferents ponències van ser Joan Soler que va conduir l’acte, Josep Vendrell encarregat de presentar Reagrupament Maresme, Genis Bargalló, que va presentar l’informe de Coordinació i Tresoreria, Jordi Surinyach, que va presentar la Ponència de Reagrupament Maresme juntament amb en Pere Soler, de la vocalia d’organització, Josep Sanchiz de la vocalia de finances, i Miquel Rovira de la vocalia de Marketing i comunicació.

_
En Jordi Surinyach també va ser l’encarregat de presentar la proposta de distribució en cinc delegacions territorials, que tenen en compte aspectes poblacionals i de proximitat. Els representants locals van tenir l’oportunitat d’explicar als assistents les accions que ja s’estan fent des dels diferents municipis. Els encarregats de cada àrea geogràfica van ser en Xavier Pericot, de la delegació del Masnou, en Ramón Messeguer de Premià, en Dani Boquet de Mataró, en Josep Vendrell d’Arenys de Mar i en Pere Mas de la delegació de Calella.

_
La gestora provisional és l’òrgan col·legiat format per una dotzena de membres, als que se ha encarregat la redacció de la ponència política de Reagrupament a la comarca del Maresme, la seva organització interna i la preparació de l’assemblea constituent que se celebrarà el proper gener de 2010. En aquesta assemblea de gener es donarà el vist i plau de la ponència i s’escollirà la Executiva Comarcal que haurà de donar relleu a la gestora actual.

_
L’acte d’ahir al qual van assistir una cinquantena de persones, va tenir lloc en mig d’una situació política catalana complexa, i que alguns assistents van aprofitar per comentar entre passadissos. La situació de l’Estatut al Constitucional i la seva ‘imminent’ sentència, demandava segons alguns assistents la reflexió i la preparació d’accions serioses per part de l’associació.

_
Altres motius de preocupació entre els assistents, anava en la línia de com poder motivar una societat catalana cada cop més cansada i fastiguejada de la situació política actual, fet que ha quedat contínuament palès en els baixos índex de participació de les darreres jornades electorals. En aquest sentit, cal dir que si que hi havia entre els assistents una visió optimista i una aposta clara a que un altra tipus de política és possible al nostre país. I va quedar palès entre els associats que Reagrupament vol ser la punta de llança d’aquest moviment de regeneració democràtica.

_
Assemblea1Per altra banda durant el transcurs de la reunió es va fer difusió dels propers actes a la comarca, destacant la inauguració del primer local oficial de l’associació a la comarca del Maresme, que tindrà lloc el proper dissabte 28 de novembre, a les 5 de la tarda, a Arenys de Mar i que comptarà amb la presència de la Rut Carandell, membre de la Junta Directiva Nacional. El nou local d’Arenys de Mar es troba situat a la Riera Pare Fita, 92. Un dels altres propers esdeveniments són els ‘Sopars de Reagrupament’ que amb un format de sopar tertúlia, vol fer arribar el discurs de l’associació al teixit social i associatiu del Maresme. En aquest sentit, es va informar que el proper acte tindrà lloc el proper dijous 10 de desembre, a la seu dels Capgrossos de Mataró amb l’assistència del professor Salvador Cardús, que parlarà sobre la ‘regeneració democràtica’ que a més de ser marca de la ‘casa’ és sense cap mena de dubte un dels grans objectius estratègics de la formació.

Els Comentaris estan tancats