Inauguració Local l’Altell 92


 Inauguració Local l'Altell 92El passat dissabte 28 de novembre s’ha inaugurat el primer local oficial de Reagrupament Independentista a la comarca del Maresme, concretament a Arenys de Mar. L’acte que va ser presentat pel Joan Soler ‘Massana’, va tenir la presencia d’una convidada d’excepció com és la Rut Carandell, vicepresidenta de l’associació.

 Inauguració Local l'Altell 92

El passat dissabte 28 de novembre s’ha inaugurat el primer local oficial de Reagrupament Independentista a la comarca del Maresme, concretament a Arenys de Mar. L’acte que va ser presentat pel Joan Soler ‘Massana’, va tenir la presencia d’una convidada d’excepció com és la Rut Carandell, vicepresidenta de l’associació.

La Rut Carandell va voler adreçar unes paraules a la seixantena d’assistents que van fer petit l’Altell 92, que és com es coneix el local situat a la Riera Pare Fita, 92 d’Arenys de Mar. La vicepresidenta de l’associació, va manifestar que potser no era fruït del destí o de la casualitat, que el local s’hagués inaugurat amb 41 cadires que coincideix amb el número de comarques del nostre País.

 Inauguració Local l'Altell 92La convidada va voler agrair la tasca feta pels associats de la comarca, que estan literalment ‘picant pedra’ per aconseguir la Independència del nostre país. Un moment emotiu de les seves paraules va ser l’agraïment especial a en Joan Soler i a la seva família, que han cedit de forma altruista el local de la seva propietat als associats de Reagrupament a la comarca. La Rut va voler fer palès que gràcies a la gran il·lusió i als esforços personals dels associats, familiars i amics, s’estava generant un moviment social que sense cap mena de dubte haurà de portar a Catalunya cap a la seva sobirania plena. Va finalitzar la seva intervenció amb el cant reivindicatiu ‘d’independència’, cada cop més escoltat i cridat en manifestacions i actes de la societat civil catalana.

Entre els assistents que omplien el local , hi havia associats, familiars i veïns de la comarca que feien seva una frase que comença a córrer entre els que defensen la Independència, “La Independència no es demana, es proclama”. Tot i la diversitat d’adscripció política d’alguns dels assistents, coincidien en remarcar que Reagrupament havia aconseguit en pocs mesos, el que els partits nacionalistes i independentistes no havien fet en més de vint anys, recuperar la il·lusió i pensar que la Independència només depèn dels catalans.

Inauguració Local l'Altell 92Un cop finalitzat la part més formal, els assistents van poder gaudir d’un petit refrigeri preparat pels associats d’Arenys de Mar. Els assistents no van dubtar en donar personalment les gràcies als associats arenyencs i, els més agosarats fins i tot es van atrevir a dir que el local de Reagrupament, s’hauria de convertir en un lloc de referència per tots els arenyencs que estimen Catalunya i volen la Independència.

Els Comentaris estan tancats