Benvinguda


ReagrupamentMaresmeCassociat-t'hiFacebook

Benvingudes i benvinguts al nou blog de Reagrupament el Maresme.

maresme@reagrupament.cat

Estrenem el bloc de Reagrupament del Maresme. Trobareu activitats, notícies i opinions de Reagrupament, sobretot les relacionades amb la nostra comarca.  Fins al moment s’han fet bastants actes de presentació arreu del país. L’acte de presentació al Maresme es va fer el passat 30 de Juny al Casal de l’Aliança de Mataró i va aplegar 220 persones.

Aquest blog vol ser un lloc de trobada per tots aquells que volem la independència del nostre país i un lloc per expressar obertament les nostres opinions i deixar el nostres comentaris.

A través d’aquest blog també et podràs dirigir a la web de Reagrupament (www.reagrupament.cat) on trobaràs articles i informació que poden ser del vostre interès.

Des de Reagrupament Maresme us volem animar a participar i fer d’aquest blog una eina per difondre el nostre missatge a tots els que volem viure com un estat independent.

Volem remarcar la importància de fer arribar el missatge de Reagrupament (Estat propi per a Catalunya i regeneració de la política catalana) al màxim nombre de persones, fent ús de tots els mitjans possibles, els tradicionals i les noves tecnologies de la informació i la comunicació, com per exemple aquest mateix espai, que ara estrenem.

En aquesta línia, també farem un gran esforç en oferir-vos aquells enllaços d’interès tant a nivell local, comarca i nacional, així com, completarem l’oferta amb altres recursos del Web 2.0, com poden ser els futurs canals a you tube, facebook, flickr o twitter, entre d’altres. Comptem amb la teva, amb la vostra, col.laboració!

Salut i independència.

Reagrupament MARESME

Els Comentaris estan tancats