Presentació de Reagrupament a Calella (28/01/10)


El proper 28 de gener, a les 20 hores, es presenta Reagrupament a Calella de la Costa, amb la presència de la Ruth Carandell, vicepresidenta de Reagrupament.

L’acte tindrà lloc al Casal de l’Amistat al carrer de l’Església, 207 a Calella.

El proper 28 de gener, a les 20 hores, es presenta Reagrupament a Calella de la Costa, amb la presència de la Ruth Carandell, vicepresidenta de Reagrupament. L’acte tindrà lloc al Casal de l’Amistat al carrer de l’Església, 207 a Calella.

Convidem a tothom que vulgui conèixer el projecte de Reagrupament de primera ma, i ens complau molt que sigui la vicepresidenta de l’Associació qui doni aquest missatge. També comptarem amb la participació de Josep Mª Vendrell, Dr. en Neurologia, com exemple de ciutadà compromès amb Catalunya i associat a Reagrupament.

Us hi esperem a tots.

Reagrupament Calella

Els Comentaris estan tancats