Presentació del nou coordinador i comiat del coordinador provisional


Estimats amics reagrupats,

Escric aquestes línies per comunicar-vos que des d’ahir dijous 14 de gener el nou coordinador de Reagrupament Maresme és en Joan Soler Rossell.

En Joan és un patriota de pedra picada (tot i ser vidrier) i de ben segur que encapçalarà de forma excel•lent el projecte de Reagrupament Maresme tot combinant rigor, fermesa, generositat i companyerisme.

Estimats amics reagrupats,

Escric aquestes línies per comunicar-vos que des d’ahir dijous 14 de gener el nou coordinador de Reagrupament Maresme és en Joan Soler Rossell.

En Joan és un patriota de pedra picada (tot i ser vidrier) i de ben segur que encapçalarà de forma excel•lent el projecte de Reagrupament Maresme tot combinant rigor, fermesa, generositat i companyerisme.

A més comptarà amb un grup de treball competent que barreja joventut i experiencia i experiències personals i professionals molt diverses. Per tant si a tot això hi sumem que som els bons i que tenim la raó…ningú no ens podrà aturar.

Amics, no em despedeixo de vosaltres perquè continuaré lligat a Reagrupament Maresme formant part de la seva junta directiva, amb la mateixa il•lusió del principiant i alguna que altra experiència acumulada.

Aprofito aquest escrit per disculpar-me per qualsevol problema de coordinació o comunicació que hagi pogut ocasionar. Des del primer dia he intentat realitzar les tasques que m’han encomanat amb la màxima responsabilitat i dedicació, tot i això de ben segur que hi ha hagut errors.

Finalment, també vull agrair-vos a tots plegats (des dels promotors d’aquesta aventura fins –com en Quim julve- com els darrer en arribar) l’esforç que heu realitzat, les hores de feina que heu robat a la família, la feina i el descans. Agrair-vos, també, els recursos de tota mena que hi heu esmerçat.

Reagrupament és un projecte idílic que ha esdevingut realitat, i ara amb l’empenta de tots nosaltres, més la força dels que vindran farem realitat el SOMNI, la RAÓ del nostre treball: la llibertat de la nostra Nació.

Res més, ha estat un orgull servir el meu país com a coordinador provisional de Reagrupament Maresme i ha estat un plaer haver tingut la possibilitat de coneixe-us Ens seguim veient.

Continuarem navegant cap a Itaca

Bon viatge per als guerrers

si al seu poble són fidels,

el velam del seu vaixell

afavoreixi el Déu dels vents,

i malgrat llur vell combat

l’amor ompli el seu cos generós,

trobin els camins dels vells anhels,

plens de ventures,

plens de coneixences

Coordinació Reagrupament Maresme

Visca la Terra

Dani C.

Els Comentaris estan tancats