Conferència “Tenim País, Volem Futur” – Salvador Cardús


El proper dijous 3 de juny, es celebra a Calella la conferència TENIM PAIS, VOLEM FUTUR, a càrrec de Salvador Cardús, complementada amb la presentació del llibre EL CAMÍ DE LA INDEPENDÈNCIA.

Calella, Casal l’Amistat, c/ Esglesia, a les 20.30.

Després de l’èxit incontestable assolit per la Plataforma Calella decideix, en promoure i realitzar la consulta per la Independència del passat 25 d’abril, ara cal fer un pas més enllà, per explicar a la societat, la necessitat i el dret inalienable que té Catalunya d’esdevenir un país lliure i sobirà, i explicar que la conjuntura actual brinda la millor oportunitat que hem tingut mai per tal que així sigui.

Des de Reagrupament Calella, volem convidar-vos a la conferència “Tenim País, Volem Futur”, a càrrec de Salvador Cardús, Doctor en Ciències Econòmiques i Professor Titular de Sociologia a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona 

 No hi falteu.

Els Comentaris estan tancats