Vetllada de poesia i economia de país, tot un exemple de missatge constructiu.


El passat divendres 20 d’agost vam poder gaudir d’una vetllada tot original a la Plaça de l’Església de Calella, on vam poder aprofitar al gran flux de gent  que passeja aquests dies per aquesta vila del Maresme.

A l’acte, es van llegir tot un seguit de poemes de Maragall i Espriu que van permetre fer més digerible tota la informació i greuges provocats per l’espoli fiscal que pateix Catalunya. Així mateix, vam poder explicar als ciutadans, el projecte i les propostes de Reagrupament per assolir la independència.

L’aire lliure, la brisa marina i la fresca d’una nit d’estiu constituïen un perfecte marc per l’acte. La poesia i la projecció d’imatges explicant l’espoli fiscal i les propostes constructives de Reagrupament van esdevenir el immillorable reclam per atendre l’atenció dels passavolant, i poder lliurar en mà díptics i fulls informatius preparats per l’ocasió.

Reagrupament Calella agraeix l’assistència de totes les persones que van assistir i especialment, la col·laboració dels associats de la comarca que ens van recolzar per difondre el missatge de Reagrupament Independentista.

Molts gràcies a tots i totes.

Els Comentaris estan tancats