Hi som i hi serem, divendres 3 de setembre a Tordera


Benvolguts tots i totes, 

Reagrupament Tordera ens complau convidar-vos a la presentació que farem de Reagrupament Independentista el proper divendres 3 de setembre, a les 20.30  a la biblioteca d’aquesta vila. Ara sí, amb noms i cognoms, aquesta  força política té els objectius explícits d’assolir la majoria al Parlament de Catalunya per proclamar l’Estat Català i assentar les bases per una regeneració política a tots els nivells.

Ara, més que mai, necessitem el recolzament de tots els associats, amics,  simpatitzants i qualsevol ciutadà que reconegui la necessitat vital d’assolir l’estat català, tant d’hora com sigui possible. Reagrupament Independentista necessita l’empenta de tots i totes per continuar la tasca que des de fa mesos ens porta a difondre el nostre missatge per tot el territori.

Feu que el proper divendres 3 de setembre, la biblioteca de Tordera sigui testimoni d’aquesta empenta. Envieu aquest link a tanta gent com sigui possible.

 Salut i Independència.

Els Comentaris estan tancats