A Calella hi som, i a Calella ho vam deixar ben palès


Reagrupament es va fer ben present ahir dissabte, a la Fira de Calella i l’Alt Maresme, celebrada el Passeig Manel Puigvert, en la que vam tenir l’oportunitat d’adreçar-nos a centenars de persones que gaudien d’una festivitat ben tradicional a la vila. Vam poder lliurar en mà el missatge de Reagrupament Independentista i la Furgoneta de l’Associació ens va servir de punt de trobada excepcional.

És ben cert que molta gent, poc avesada i com no dir-ho, desencantada de la política, en prou feines coneixien Reagrupament Independentista, però també és ben cert que la majoria escoltaven atentes els comentaris que els fèiem, i intervenien interessades   en esperonar-nos a continuar aquesta feina, fins al final, fins a  la Independència.

La feina ben feta no va deixar indiferents a ningú, ni tant sols a les autoritats que passejaven per la Fira, com ara el President Jordi Pujol o en Joan Tardà, que com és evident,  també van aprofitar per fer campanya. Fins i tot vam tenir l’oportunitat de lliurar un exemplar de Constitució Catalana a la Sra. Marta Ferrusola.

Volem constatar  també,  la receptivitat de la gent i de col·lectius com ara la Plataforma Calella Decideix Independència, així  com expositors vinculats als  Països Catalans, donat que aquest era el monogràfic d’enguany de la Fira, amb els que vam tenir l’oportunitat de parlar  un a un.

Finalment, donar les gràcies als companys de Sant Pol, Pineda i Mataró, que van fer costat als Reagrupats de Calella i ens van ajudar durant tota la jornada, i especialment a Josep Vendrell, candidat de Reagrupament per Barcelona, amb qui  vam passejar tot el dia per repartir díptics i vendre butlletes de col·laboració per la campanya.

Salut i Independència

Reagrupament Calella

Els Comentaris estan tancats