La relació que hi ha entre no votar i perdre 3000€


Sí, és cert. Encara que t’ho hagin amagat els partits polítics i els mitjans de comunicació, enguany has perdut 3000 euros, igual que els anys passats. I és que Catalunya regala a Espanya 22.000 milions d’euros cada any a canvi de no res.

Això s’anomena espoliació fiscal. L’espoliació que patim és de les majors i més descarades del món, ja que Espanya ens pren anualment el 10% del nostre PIB, mentre que als països normals les regions en donen com a molt un 3%. Com pots veure, Espanya viu, bàsicament, d’espoliar els catalans.

Tot això ha estat estudiat per economistes experts, els quals afirmen que, entre altres molts avantatges, si Catalunya fos declarada independent ara mateix, passaríem automàticament a ser el quart estat d’Europa en major renda per càpita. Pots llegir els seus estudis aquí.

Què faries amb aquests 3.000€ cada any si no te’ls prenguessin? T’imagines que es podria fer per Catalunya amb aquests diners? Diríem adéu a la crisi que ens ha portat Espanya.

Ara mateix et deus estar demanant que com és possible que no sabessis res d’això fins ara. La resposta és senzilla, els polítics viuen molt bé a les cadires del Parlament autonòmic, no volen moure un dit. I si els polítics no en tenen la iniciativa, els mitjans de comunicació tampoc.

Deus haver sentit molts vegades els espanyolistes dir que Catalunya no podria sobreviure econòmicament sense Espanya. Però, no res més lluny de la realitat: Catalunya exporta cada vegada més a Europa i menys a Espanya. Està demostrat que econòmicament no depenem en absolut d’Espanya, sinó més aviat el contrari, ells depenen dels nostres diners. De fet, la pregunta hauria de ser: Podria sobreviure econòmicament Espanya sense Catalunya? Segurament podran, no us amoïneu, però no ho tindran tan còmode sense els 22.000 milions que ens roben cada any. S’hauran d’espavilar, i això serà molt positiu, tant per nosaltres com per ells.

Potser penses que això de la independència és “massa radical”, que podem trobar-hi alternatives. Federalisme, per exemple? Espanya ha demostrat que no ho vol ni ho voldrà. Estatut? L’han destruït, com sempre han fet amb els estatuts de Catalunya. Ens demostren dia rere dia que no ens accepten tal com som,no ens accepten com a catalans.

I les solucions de CiU i ERC?
• Concert econòmic: Va en contra de la constitució espanyola, per tant el projecte de CiU és inviable.
• Referèndum d’independència? Va en contra de la constitució espanyola, per tant el projecte d’ERC és inviable.
La constitució espanyola no es pot reformar sense els vots favorables del PSOE i del PP. I per si no n’hi hagués prou amb això, després d’aquesta votació, tot l’estat espanyol hauria de decidir en un referèndum si accepta la reforma constitucional. T’imagines el PP votant que sí, que els catalans siguin més rics? T’imagines els ciutadans espanyols votant que sí, que els catalans tinguin més diners? Exacte, jo tampoc m’ho imagino.

Aleshores, quina és l’única solució legal? La declaració unilateral d’independència al Parlament. Amb la declaració unilateral d’independència, emparada per l’ONU, Catalunya passaria automàticament a la legalitat internacional. Ja no dependríem de les lleis espanyoles. A més, com que actualment Catalunya és dins la Unió Europea, un cop ens declarem independents Catalunya serà automàticament membre de ple dret de la Unió Europea.

Deixem clar d’una vegada per totes que no tenen dret a robar-nos els nostres diners, deixem clar que parlarem la llengua que vulguem parlar i no pas la que ens vulguin imposar, deixem clar quines són les nostres tradicions, deixem clar que volem mirar menys cap a Madrid i més cap a Europa. Fem com va fer Noruega, Txèquia i Eslovàquia, com farà Escòcia o Flandes, declarem la independència.

Endavant, defensem el que és nostre, votem independència!, vota REAGRUPAMENT INDEPENDENTISTA

Els Comentaris estan tancats