Presentació de Reagrupament al Montsià

El proper divendres 29 de gener a les 20 hores tindrà lloc a Ulldecona l’acte de presentació de Reagrupament al Montsià.

L’acte es celebrarà a la sala de plens de l’Ajuntament d’Ulldecona.

Parlaran:

Albert Pereira

Emili Valdero

membres de la direcció nacional de Reagrupament.

Us esperem

No hi ha Comentaris

Café-tertulia a Sant Joan del Pas

Els associats de Reagrupament al Montsià convidem a tots els simpatitzant de l’associació al primer “Café-tertulia” que celebrarem el proper dia 12 de desembre a les cinc de la tarda a Sant Joan del Pas (Ulldecona). Aquest acte te com a finalitat l’intercanvi d’idees i presentar l’Associació a totes aquelles persones interessades a formar-ne part.

Reagrupament necessita de la col·laboració activa de molta gent per poder complir el seu objectiu de promoure candidatura en defensa de la independència i la democràcia a les properes eleccions al Parlament. Es especialment important que la veu de les Terres de l’Ebre soni amb força, també en el si de Reagrupament.

Si estàs interessat en assistir, envia un correu a montsia@reagrupament.cat indicant les teves dades de contacte per poder informar-te dels detalls de la trobada.

No hi ha Comentaris

Per les Terres de l’Ebre, reagrupat

Si has arribat fins aquí. Si estàs llegint aquestes línies es deu segurament perquè vius o tens estreta relació amb les Terres de l’Ebre i perquè tens inquietuds polítiques. Hi ha alguna cosa de la política catalana que no t’agrada i que voldries que canviés.

Les Terres de l’Ebre viuen uns temps difícils. La crisis econòmica i l’abandonament que patim per part de les administracions tant de Catalunya com de l’Estat Espanyol fa que haguéssim caigut en una profunda depressió. La necessitat de canvi és fa més evident aquí que enlloc.

Ara, ha sorgit un  moviment de gent que treballa per la independència de Catalunya i per la regeneració de la vida pública. Es tracta de Reagrupament. Per poder aconseguir els seus objectius, aconseguir una majoria al parlament per poder declarar unilateralment la independència i promoure lleis per afavorir la regeneració política,  l’associació necessita de la força, el suport i el treball de moltes persones al llarg de tot el territori. A les Terres de l’Ebre també. Per tant, si et sents identificat amb el missatge de Reagrupament, si vol fer alguna cosa més que anar a votar a les properes eleccions, reagrupat. No et quedis a casa, no et deixis arrossegar pel desànim. Sigues protagonista. Aquí també, a les Terres de l’Ebre.

1 Comentari