Per les Terres de l’Ebre, reagrupat


Si has arribat fins aquí. Si estàs llegint aquestes línies es deu segurament perquè vius o tens estreta relació amb les Terres de l’Ebre i perquè tens inquietuds polítiques. Hi ha alguna cosa de la política catalana que no t’agrada i que voldries que canviés.

Les Terres de l’Ebre viuen uns temps difícils. La crisis econòmica i l’abandonament que patim per part de les administracions tant de Catalunya com de l’Estat Espanyol fa que haguéssim caigut en una profunda depressió. La necessitat de canvi és fa més evident aquí que enlloc.

Ara, ha sorgit un  moviment de gent que treballa per la independència de Catalunya i per la regeneració de la vida pública. Es tracta de Reagrupament. Per poder aconseguir els seus objectius, aconseguir una majoria al parlament per poder declarar unilateralment la independència i promoure lleis per afavorir la regeneració política,  l’associació necessita de la força, el suport i el treball de moltes persones al llarg de tot el territori. A les Terres de l’Ebre també. Per tant, si et sents identificat amb el missatge de Reagrupament, si vol fer alguna cosa més que anar a votar a les properes eleccions, reagrupat. No et quedis a casa, no et deixis arrossegar pel desànim. Sigues protagonista. Aquí també, a les Terres de l’Ebre.

Els Comentaris estan tancats