Café-tertulia a Sant Joan del Pas


Els associats de Reagrupament al Montsià convidem a tots els simpatitzant de l’associació al primer “Café-tertulia” que celebrarem el proper dia 12 de desembre a les cinc de la tarda a Sant Joan del Pas (Ulldecona). Aquest acte te com a finalitat l’intercanvi d’idees i presentar l’Associació a totes aquelles persones interessades a formar-ne part.

Reagrupament necessita de la col·laboració activa de molta gent per poder complir el seu objectiu de promoure candidatura en defensa de la independència i la democràcia a les properes eleccions al Parlament. Es especialment important que la veu de les Terres de l’Ebre soni amb força, també en el si de Reagrupament.

Si estàs interessat en assistir, envia un correu a montsia@reagrupament.cat indicant les teves dades de contacte per poder informar-te dels detalls de la trobada.

Els Comentaris estan tancats