Presentació de Reagrupament a Balaguer


ElREAGRUPAMENT A BALAGUER proper dimarts dia 27 d’octubre es farà la presentació pública de Reagrupament a Balaguer. L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament a 2/4 de 9 del vespre i servirà per donar a conèixer a la capital de la Noguera els objectius de l’associació, que es basen en la creació d’un nou Estat Català a la Unió Europea, i l’aprofundiment dels mecanismes per fer d’aquesta democràcia un sistema més participatiu, transparent i eficaç, on es primi la meritocràcia i s’acabi amb l’actual clientelisme.

A més de Joan Carretero i de l’economista Emili Valdero, membres de la Junta Directiva de Reagrupament, al debat-col.loqui hi intervindrà Jaume Fernàndez, alcalde de Rosselló de Segrià i professor de l’Institut ‘Ciutat de Balaguer’, i serà presentat pel periodista i escriptor de l’Hostal Nou Francesc Canosa. L’acte s’estructurarà en dues parts: una primera part on hi intervindran els tres ponents, i una segona oberta a tot el públic on tothom podrà fer propostes i preguntes als membres de Reagrupament.

Amb l’acte de Balaguer s’inicien les presentacions de Reagrupament que els associats de la Noguera organitzaran arreu de la comarca en els propers mesos, i que continuaran el divendres 27 de novembre amb una xerrada a Artesa de Segre.

Escolteu l’anunci de Ràdio Balaguer

 1. #1 per Arnau el 25/oct/2009

  Hola,

  Voldria saber si l’acte serà retransmès per internet perquè no seré a Balaguer.

  Gràcies i patriotisme i dignitat!

 2. #2 per Reagrupament La Noguera el 25/oct/2009

  Benvolgut Arnau,

  Gràcies pel teu interès en la presentació de Reagrupament a Balaguer. L’equip tècnic de Reagrupament hi està treballant però no podem garantir la retransmissió en directe fins el darrer dia.

  En qualsevol cas, Reagrupament a La Noguera té previst més actes a la comarca en els propers mesos als que hi podràs assistir.

 1. No hi ha trackbacks

Els Comentaris estan tancats