Les consultes a La Noguera


Els pobles de la Noguera avancen cap a la independència. A cada onada sobiranista  sobre la independència de Catalunya s’hi afegeixen els pobles de la comarca. Artesa de Segre i Ponts van ser les primeres poblacions de La Noguera que van celebrar les consultes a favor de la independència de Catalunya. Posteriorment també les han feta les poblacions de Preixens, Montgai, La Sentiu de Sió i Balaguer.

El proper diumenge dia 20 de juny Térmens serà la propera població que farà la consulta popular a favor de la independència de Catalunya. Reagrupament a La Noguera dona tot el seu ple suport a la gent de Térmens perqué la consulta esdevingui tot un èxit. Animen a la resta de les poblacions de la comarca a celebrar les consultes independentistes.

Podeu trobar més informació de la consulta a Térmens al següent enllç:
http://termensdecideix.blogspot.com

Els Comentaris estan tancats