Jaume Fernàndez participa als actes de ‘Térmens decideix’


Jaume Fernàndez va participar en la taula rodona al Centre Cultural Sant Joan de Térmens, organitzada per ‘Térmens decideix’ dins dels actes de campanya de la consulta sobre la independència que se celebra a Térmens aquest diumenge dia 20 de juny.

L’alcalde de Rosselló del Segrià va animar a la gent a votar i a votar sí. “La independència està a les mans dels catalans. És una necessitat i la crisis acompanya. Catalunya pateix tres crisis, la mundial, la d’Espanya i la de pertànyer a Espanya”.

Fernàndez va assenyalar que la gent es posa a treballar en les consultes no com a somni sinó per una necessitat. “Espanya no permetrà mai un referèndum perquè sap que el perdrà. Cap imperi deixa una colònia que és una mina d’or”.

Contestant a les preguntes dels assistents va posar èmfasi en la necessitat de la regeneració democràtica com un altre eix prioritari que necessita Catalunya. Va afirmar que els polítics catalans han estat incapaços de fer una llei electoral catalana que reguli les males pràctiques i els abusos que alguns han fet.

Els Comentaris estan tancats