Units pel futur


Aquest dia 10 ha estat un dia històric. Al matí s’ha celebrat la tercera assemblea de Reagrupament. Hi hem participat 1300 associats, i s’ha aprovat les llistes electorals per a les properes eleccions nacionals.

El cap de llista per Lleida serà en Jaume Fernàndez, alcalde de Rosselló de Segrià. Per a les altres demarcacions, s’ha escollit Rut Carandell i Carles Móra per Barcelona, Joan Carretero per Girona i Ferran Pujol per Tarragona.

Joan Carretero ha declarat solemnement que ‘només entrarem en el govern que hagi de proclamar la independència‘, i que ‘en cap cas formarem part d’un govern autonòmic de gestió del dia a dia, res de pluja fina‘.

A la tarda hem participat a la manifestació convocada per Òmnium a favor del dret a decidir. La del 10J ha estat la manifestació més gran que mai s’ha fet a Barcelona, on un milió i mig de persones hem reivindicat la sobirania de Catalunya.

Reagrupament ha omplert Barcelona d'estelades i crits d'independència

Els Comentaris estan tancats