Reagrupament a Vallfogona de Balaguer i Albesa


El dilluns 13 de setembre Reagrupament fa la seva presentació pública a Vallfogona de Balaguer. L’acte tindrà lloc a les 9 del vespre a la Sala d’Actes de l’Ajuntament. Hi participaran els candidats a les properes eleccions Jaume Ponsarnau i Jaume Fernàndez, Alcalde de Rosselló i cap de llista de Reagrupament per Lleida.

Els ponents explicaran als assistents el projecte que impulsa Reagrupament per assolir la independència de Catalunya i la regeneració democràtica.

Albesa serà la propera localitat de La Noguera a on Reagrupament té previst fer un acte de presentació. Això serà el dijous dia 16 de setembre a les 9 del vespre al Centre Cívic “La Saleta”. Acompanyarà al cap de llista per Lleida, Jaume Fernàndez, el també candidat Francesc Morreres.

,

Els Comentaris estan tancats