Carreterina


Carreterina© amb Independex

ACCIÓ: La Carreterina® s’assimila ràpidament transformant el pacient  medicat en un individu actiu. És de gran eficàcia contra espanyococos, regionalicocos, passotacocos i altres paràsits.  És també molt eficaç contra els efectes dispersius gram-negatius com corruptecoides, grimpairedoides i botiflericoides.

INDICACIONS: infeccions greus de l’status nacional. Regenera la mucosa parlamentària i la fa totalment reactiva a les invasions corruptives (dietes, xofers, multi-sous oficials, i altres elements de corrupció).
Està molt indicat també en casos greus de dèficit fiscal que no es poden solucionar fent servir el producte Peixalcovinon®
Especialment indicat en la cura d’abscessos cutanis, però no cura els cerebrals, que cal extirpar-los (amb el risc d’extirpar també part del cervell i que els pacients acabin tenint efectes de somnambulisme abstencionista).
S’ha demostrat que en casos de crisi econòmica deguda al bacil “colonialonum provincialis causi belli”, molt estès durant el s.XVIII, efectua una millora econòmica immediata (vegeu ponències dels Drs. Irlandus i Croatius a la revista Nature Independex)

CONTRAINDICACIONS: Aquest medicament no té contraindicacions per als pacients medicats. Malgrat això s’ha observat que després del període de medicació, els veïns del pacient, obtenen grans beneficis de les txurremicines i les merinicines.

EFECTES SECUNDARIS: La Carreterina® té com a efectes secundaris immediats les proclamacions unilaterals d’independència general,  i s’observen diferències segons el tipus de pacient:

  • Empresaris: millores tecnològiques immediates i augment dels beneficis clínics.
  • Treballadors: estabilitat mèdico-laboral, millores notables de les condicions de treball.
  • Aturats: amb la Carreterina®, pel fet de produir-se un efecte positiu immediat sobre l’economia, els aturats canvien el seu estatus ràpidament a ocupats amb contracte fix vitalici.
  • Joves: millora immediata dels efectes nocius de l’educació tripartida, millora de les FP, les Universitat i possibilitat de trobar pis amb lloguer assumible.
  • Embarassades: contràriament a altres medicaments, les embarassades experimenten un estat d’eufòria en veure que el futur dels seus fills serà pròsper i lliure. Contràriament als estats d’eufòria provocats per altres medicaments, en aquest cas estan demostrats i clínicament justificats.
  • Infants i estudiants: millora immediata de tot el sistema educatiu. Millora del pressupost i de l’exigència de qualitat educativa.

PRECAUCIONS: És important que si es pren Carreterina®, la medicació s’administri a tota la família, i si es pot, a tot el barri o vila, d’aquesta manera els efectes beneficiosos del producte poden ser més immediats.

INCOMPATIBILITATS: No s’han demostrat incompatibilitats. Està demostrat clínicament que els tractaments amb Carreterina® no han causat cap problema i les poques disfuncions observades es deuen a tractaments reverberants amb altres productes del mercat.  En aquests casos cal suprimir els tractaments paral•lels per molt confluents que puguin semblar.

ADMINISTRACIÓ I POSOLOGIA:

  • Adults: Votar cada cop que es convoquin eleccions.
  • Infants: Es recomana esperar a l’edat de 18 anys per administrar Carreterina®. No obstant això recomanem la Carreterina Juvenil ®, per tal que els nens adquireixin una bona pràctica en la utilització del medicament.
  • Pacients hospitalitzats: Cal administrar-los Carreterina® amb urgència, assistir als mítings, organitzar-se local i comarcalment per ajudar els efectes positius del medicament.

INTOXICACIÓ I TRACTAMENT:

En cas d’un excés de Carreterina®, recomanem al pacient una setmana de descans. Prendre immediatament altres medicacions alternatives,  pot provocar un efecte rebot greu que porti el malalt a un estat d’addicció similar a la drogoaddicció, o bé que hagi de deixar de prendre el medicament alternatiu per fútil i que hagi de tornar a prendre Carreterina®, de manera que l’efecte sobre el col·lectiu medicat disminueix.

CONDICIONS DE CONSERVACIÓ: els 68 parlamentaris reagrupats s’han de conservar al Parlament mèdic de la Nació malalta, només així s’aconseguirà la millora de la malaltia del col·lectiu.

PRESENTACIÓ: Propera campanya electoral.

NO CAL RECEPTA.
AQUEST MEDICAMENT S’HA DE MANTENIR EL MÉS PROPER ALS PACIENTS.

Fabricat per:
Laboratoris RI
www.reagrupament.cat www.carreterina.cat
Catalunya
(Unió Europea)


Els Comentaris estan tancats