I Assemblea general de Reagrupament: dos pallaresos vocals de la nova junta


assemblearcatAquest dissabte dia 3 d’octubre es va celebrar a Barcelona la I Assemblea General que, segons es va comunicar, compta amb més de 2.300 associats d’arreu de Catalunya. A l’acte van assistir uns 1.200 associats i molts més van seguir en directe l’assemblea a través de RCat.Tv

La sessió del matí es va iniciar amb la projecció d’un vídeo i una presentació de la implantació territorial de l’Associació (Emili Valdero), de la gestió econòmica (Angel Font)  i el balanç polític, a càrrec de Joan Carretero. Frases com ara “la independència no l’hem de pidolar; això no és com un Estatut miserable, que no serveix per donar reconeixement nacional ni recursos” o “ens podrem equivocar moltes vegades, però ens hem de comprometre davant dels ciutadans que mai, sota cap circunstància, ningú ens pugui acusar de traïció a Catalunya”, van fer aixecar a tota la sala i que va trencar en un fort aplaudiment amb crits d’independència i regeneració política, els dos eixos principals de treball de Reagrupament.

Així mateix, es va donar la paraula a Salvador Cardús, en representació de les nombroses personalitats independentistes que van estar convidades, entre les quals hi havia l’expresident Heribert Barrera, Miquel Calçada, Isabel-Clara Simó, Salvador Cardús, Joan B. Culla, Jaume Sobrequés, Víctor Alexandre, Vicent Sanchis i Salvador Sostres, entre d’altres

Posteriorment, es va aprovar el Reglament, els Estatuts i la ponència política de Reagrupament, tots tres per una amplia majoria de vots a favor com acredita la votació d’aquesta última amb 831 vots a favor, 3 en contra i 10 abstencions.

Per la tarda es van fer les votacions per escollir als 18 vocals de la nova junta dels 72 candidats que es van presentar. Cal destacar la nostra representació territorial com a Pallars i com Alt Pirineu a la Junta amb el JOAN CARRETERO i l’ANTON NUS. La resta de membres son  RUT CARANDELL i RIERADEVALL, EMILI VALDERO i MORA, JAUME RENYER ALIMBAU, IMMA BELLAFONT i SANTIES, ÀNGEL FONT CATALAN , IMMA PRAT i SALVANS, LAIA CUBELLS ESTEVE, FRANCESC ABAD i ESTEVE, ALBERT PEREIRA i SOLÉ, CARLES BONAVENTURA i CABANES, TEO VIDAL i SOL , NARCÍS RIBES i BESALÚ, ESTHER PONSA i BOU, XAVIER PALET FARRERO, SANDRA LOMAS PENA i JOSEP SORT i JANÉ .

Entre els vocals de la Junta es va escollir per unanimitat president de l’Associació Reagrupament Independentista al Joan Carretero que va concloure l’acte agraint a tots els presents la seva assistència i encoratjant a tots els associats a continuar amb la feina de donar a conèixer a tots les catalanes i els catalans que es possible un canvi per fer de Catalunya “un pais com la resta de democràcies del nord d’Europa”.

Teniu més informació a la web de Reagrupament: www.reagrupament.cat

Reagrupament Pallars

Els Comentaris estan tancats