Comissió Executiva de Reagrupament Pallars – Alta Ribagorça


 

El passat dissabte 29 de gener, va ser escollida la nova Comissió Executiva de Reagrupament Pallars – Alta Ribagorça a la ciutat de Tremp. L’elecció va celebrar-se al menjador d’un local social reconegut a la ciutat.

Els més de trenta associats que hi assistiren procediren a la votació dels candidats després d’aprovar un canvi de 5 a 6 candidats per a poder cobrir les comarques, ja que Reagrupament Pallars ara mateix en gestiona tres, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, i Alta Ribagorça.

Un cop escollits els 6 membres de l’Executiva, aquests es van reunir i van triar els càrrecs oportuns.

La Comissió Gestora provisional, doncs, ha estat dissolta i la nova Comissió Executiva passa a assumir totes les tasques que li atribueixen els Estatuts de Reagrupament en l’àmbit de les nostres comarques.

La nova executiva comarcal del Pallars-Alta Ribagorça està formada pels següents companys: com a coordinador comarcal: Ramon Arqué, com a secretària, Núria Bosor, com a tresorera, Celeste Castex, i com a vocals, Joan Martín, Ernest Fibla, i Jordi Barbal.

Els Comentaris estan tancats