La III Assemblea de Reagrupament vota les llistes de candidats al Parlament


Ahir 10 de Juliol, uns 1300 associats, van votar les llistes dels candidats per les properes eleccions de la tardor. Per Barcelona: Ruth Carandell, per Girona: Joan Carretero, per Tarragona: Ferràn Pujol i per Lleida: Jaume Fernàndez, actual alcalde del Roselló. Les llistes tenen una totalitat de 135 persones, alguns venen del món municipal, però la gran majoria son professionals disposats a treballar per la Independència i la regeneració política del nostre país. Cal destacar que la llista de J. Fernàndez te dos candidats del Pallars.

Tambè es va votar a favor que el president de la associació tinguès carta lliure per negociar la unitat amb altres representacions independentistes per poder formar una candidatura unitària.

Els Comentaris estan tancats