Inaugurada la nova seu de Reagrupament a Lleida


Ahir a les 9 del vespre es va inaugurar oficialment el local electoral de Reagrupament a Lleida. Aproximadament un centenar d’associats varen omplir el local ubicat als baixos del número 106 del Gran Passeig de Ronda de Lleida. L’acte va començar amb la presentació de Francesc Morreres donant les gràcies als assistents per la seva presència i deixant constància que la seu electoral ha pogut esdevenir una realitat gràcies al temps i als esforços de molts reagrupats del Segrià. El presentador va destacar que aquest és el local que ha de ser el centre neuràlgic de la campanya de Reagrupament a la demarcació de Lleida i des d’on han de sortir les propostes i les accions encaminades a que Reagrupament obtingui el millor resultat possible en aquesta demarcació. A continuació us reproduïm un estracte dels parlaments d’en Jaume Fernàndez (cap de llista de Reagrupament per la demarcació territorial de Lleida) i d’en Joan Carretero (President de Reagrupament i cap de llista per la demarcació territorial de Girona) i que podeu consultar al següent link:

Pots consultar la noticia a la web de Reagrupament clicant aquí

Els Comentaris estan tancats