Sopar de treball de Joan Carretero amb l’executiva comarcal de RCAT del Pla de l’Estany


El passat dijous 21 de juny al centre cívic de Porqueres va tenir lloc un sopar de treball de l’executiva comarcal del Pla de l’Estany de Reagrupament, al qual va assistir el president de la formació, Joan Carretero i també el coordinador de la Regió de Girona, Carles Bonaventura, i la coordinadora del Gironès, Rosa Cruz. Així mateix, també hi van ser presents alguns membres d’aquesta junta comarcal.

Aquesta trobada forma part de les reunions que diversos membres de la junta nacional de Reagrupament van fent amb les diferents executives comarcals de la regió de Girona amb l’objectiu de posar la maquinària organitzativa de Reagrupament al territori a punt per poder assumir els reptes polítics que tenim al davant, sobretot els electorals.

En aquesta reunió al Pla de l’Estany es va fer un repàs de les activitats que RCat porta a terme en l’àmbit nacional i de la necessitat de portar-les també al territori a través d’actes i campanyes. Així mateix, Joan Carretero també va animar els assistents a organitzar als municipis del Pla de l’Estany grups de treball que comencin a fer política municipal, perquè la nostra formació haurà de ser present amb força en els pròxims comicis locals, ja sigui en solitari o en coalició amb altres organitzacions independentistes i sobiranistes.

En el debat entre Joan Carretero i els assistents també es van valorar iniciatives com ara les de l’Assemblea Nacional Catalana, la campanya del #novullpagar, etc., sobre les quals el president de RCat va dir que en general són positives sempre que es tingui clar que al final el que compta, tant en l’àmbit local com en l’internacional, són els vots que obtingui l’independentisme en les eleccions.

Just per aquest motiu, Carretero va encoratjar els presents a treballar perquè quan arribin els comicis al Parlament de Catalunya, Reagrupament i el conjunt de l’independentisme s’hi presentin el màxim d’units i amb força, i s’obtingui un gran nombre de diputats independentistes disposats a tirar endavant una declaració unilateral d’independència.

El president de RCat es va mostrar molt crític amb el paper que està desenvolupant a hores d’ara CiU, a la qual va acusar de practicar un independentisme de cap de setmana per enganyar la gent de bona fe de Catalunya, que els vota pensat que tiraran endavant un projecte sobiranista i que després veuen com ho acaben pactant tot amb el PP. En aquest sentit, Carretero va fer una crida a difondre el missatge entre les catalanes i els catalans que l’única manera que el país avanci cap a la independència és votant partits independentistes i no pas aquells que només en parlen però que no el practiquen quan governen.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks