Escollida la candidatura nacional per les properes eleccions i presència activa a la manifestació “Som una nació, nosaltres decidim”


La candidatura escollida en la 3a. Assemblea nacional va elegir Jaume Fernández del Segrià com a cap de llista provincial.

Aquest passat dissabte 1.300 associats a RCat han participat a la 3a. Assemblea “Units pel futur” que ha tingut lloc el Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona. L’assemblea ha escollit amb un 86% dels vots emesos els 135 membres que formaran part de la candidatura de Reagrupament a les properes eleccions catalanes. Els caps de llista per les quatre circumscripcions electorals són:

Per Barcelona Rut Carandell, a Girona Joan Carretero, a Tarragona Ferran Pujol i a Lleida Jaume Fernández, alcalde de Rosselló.

Cal destacar que a la circumstancio de Lleida a la candidatura nacional hi ha fins a sis membres de la comarcal del Segrià.

L’assemblea també va servir per donar via lliure a la junta directiva nacional de la formació per arribar a acords electorals amb altres formacions i plataformes de cara a concórrer a les properes eleccions.
Imatge de la 3a. Assemblea “Units pel futur”Imatge de la 3a. Assemblea “Units pel futur”
Imatge dels membres de la candidatura de RCat a les eleccions Catalanes

Imatge dels membres de la candidatura de RCat a les eleccions Catalanes

Imatge del cap de llista per Lleida, Jaume Fernández.

Imatge del cap de llista per Lleida, Jaume Fernández.

A la tarda milers d’associats i simpatitzants de RCat varen participar a la manifestació “Som una nació, nosaltres decidim” que va concentrar més d’un milió de persones al centre de Barcelona.

Imatge de Reagrupats a la manifestació.

Els Comentaris estan tancats