Joan Carretero: “No som ni millors ni pitjors que els altres, però farem les lleis que evitin els abusos dels actuals politics”


El passat divendres 1 d’octubre a Alpicat Reagrupament va presentar la seva formació i la futura Constitució de Catalunya, l’acte va anar a càrrec del president de Reagrupament i cap de llista per Girona Joan Carretero i el cap de llista per Lleida Jaume Fernández.

En l’acte que hi assistiren més de 60 persones. En Jaume Fernández explica el procés que proposa Reagrupament per accedir a l’estat propi i repassa les propostes de les altres formacions polítiques. “Aquells que us proposin el concert econòmic, pregunteu-los amb quin partit de l’estat el pactaran”, va afirmar.

Per la seva part en Joan Carretero, va descriure la proposta de regeneració democràtica que Reagrupament vol impulsar a través de lleis. I va remarcar la necessitat d’aconseguir l’estat propi per la supervivència de Catalunya. “No som ni millors ni pitjors que els altres, però farem les lleis que evitin els abusos dels actuals politics”.

Joan Carretero, Jaume Fernández i Francesc Morreres a Alpicat.

Joan Carretero i Jaume Fernández a Alpicat.

Joan Carretero, Jaume Fernández i Francesc Morreres a Alpicat.

Els assistents a l’acte.

Els Comentaris estan tancats