Reagrupament aconsegueix mobilitzar més d’un un miler de persones durant els actes del dia 11 de setembre de 2009.

Barcelona 11 de setembre 2009

No he pogut redactar aquesta entrada fins ara degut a motius personals, però en tenia unes ganes increibles.

La sensació després dels actes als quals vaig assistir el passat dia 11 són d’èxit total.

En primer lloc es va fer una dignificació d’un heroi que fins ara havia passat quasibé desaprcebut; El general Moragues, el qual després de la derrota de 1714, va ser escuarterat i el seu cap tallat va ser exhibit durant 12 anys a la via pública.

Van intervindre diverses persones, però sens dubte el missatge amb més trempera el va aportar el Dr Joan Carretero.

Després ens vam dirigir al Parc de la Barceloneta, on més de 650 persones vam dinar conjuntament, en un àpat organitzat per l’associació.

L’ambient va ser distès en tot moment i va servir per reforçar els llaços entre les persones que ja ens coneixiem i obrir converses amb desconeguts amb qui vaig poder comprovar que compartiem un mateix objectiu: L’alliberament del nostre País.

Gent de totes les edats,  famílies senceres i sobretot cares d’il·lusió, aquestes van ser les constants presents durant tot el dia.

A la tarda vam ser presents a la manifestació, on les nostres 1000 samarretes van fer-se evidents. La taca grana va envaïr tota la plaça Urquinaona. Per fer-vos-en a la idea, només cal que us digui que al matí es van exahurir les 200 samarretes que hi havia als diversos estants de reagrupament.

La sensació va ser de rebuda molt positiva per tal de la gent en general. Es van repartir molts “flyers” i moltes enganxines i en general ens va servir com una mena de presentació en societat.

No hi va haver cap incident negatiu i només em queda felicitar a tots i totes aquells/es associades que van treballar de manera desinteressada perquè tots els actes fossin tot un èxit.

Felicitats!!!

Sóm un poble en moviment!!!

Els Comentaris estan tancats