Passem comptes…


M’ha semblat encertat fer una mica de balanç de tot el que ha anat passant durant aquests mesos de feina, un cop ja hem passat la data de l’esperat congrés.reagrupament-logo

En primer lloc, el que cal dir és que el nombre d’associats no para de pujar. Aquesta dada és essencial ja que significa que les idees de Rcat jo no només convecen als quatre que som al vaixell des del principi perquè ja estàvem convençuts, sinó que també s’està arribant a gent que probablement no estava tant sensibilitzada.

La conseqüència negativa de tot plegat és que els grups polítics tradicionals cada cop s’adonen més del nostre potencial i les agrressions verbals com les del senyor de la crosta o l’ecoprogre Miralles entre d’altres, volguent-nos alinear amb el feixisme i amb la dreta, seran cada vegada més freqüents.

En el fons però, que es vagin posant nerviosos tots plegats, i que ara hi hagi injúries on abans se’ns ignorava no és tampoc un mal presagi. El perill però és que gràcies a tot l’engranatge mediàtic del qual gaudeixen aquests difamadors, les seves mentides acabin penetrant a la societat. Només cal fer un tomb pels fòrums dels diaris per veure que molta gent ens dona suport, però molta d’altra es passa tot el dia difamant-nos.

És per aquest motiu que em veig en l’obligació d’utilitzar aquest espai per recordar novament quines són les directrius de la nostra associació.

Reagrupament és una associació amb vocació transversal, que promou la unió de tots els patriotes per aconseguir la declaració unilateral d’independència.

Reagrupament és una associació que defensa la igualtat de tots els homes i totes les dones pel que fa a drets i deures.

Reagrupament considera absurd definir-se com una formació de dretes o d’esquerres, ja que a l’hora de la veritat, la política que et permeten fer les competències i el finançament del qual disposa el parlament de Catalunya és tan pobre que no és possible que s’hi reconegui un perfil ideològic.

Reagrupament busca la dignificació de la praxis política, proposant limitacions de mandats i un sistema d’eleccions de llistes obertes, en el qual els diputats escollits ho siguin per haver arribat a un nivell de compromís amb els habitants d’una zona concreta del territori.

Tot plegat fa de Reagrupament una ventada d’aire fresc, que molts comencen a veure com un problema i que s’entesten en qualificar de partit de dretes independentista (de manera pretesament ingènua), arribant-nos a alinear fins i tot amb la Plataforma per Catalunya de l’ex-falangista Anglada. Tal i com he dit, Reagrupament aspira a ser una associació transversal, que sigui capaç de fer oblidar el decimonònic eix dreta-esquerra, per fer apareixer en escena un nou eix ; Unionistes-independentistes.

Jo ja he escollit…i tu?

David Salas. Associat a Reagrupament.

Els Comentaris estan tancats