Facebook prohibeix “no ser espanyols”


Facebook prohibeix “no ser espanyols”

Els administradors de la xarxa clausuren el grup ‘els catalans no som espanyols’

 

Imatge del grup a Facebook

 

 

El passat 9 de novembre els administradors de Facebook van clausurar el grup ‘els catalans no som espanyols’ que aplegava milers d’usuaris d’aquesta xarxa social. Un grup de ciutadans han volgut respondre “democràticament a aquest fet arbitrari i inútil en un món, internet, en què és inútil posar portes al camp o límits a la llibertat d’expressió”.

“És per això que hem decidit impulsar la primera consulta de lliure participació en una xarxa social. Mantindrem obert el referèndum virtual sobre la independència de Catalunya fins la vigília del 13 de desembre, dia en què més de 600.000 catalans estan convocats a les urnes. Els resultats s’actualitzen en temps real i el vot és completament secret”.

“Com bé sabeu, el proper 13 de desembre, els habitants de més d’un centenar de viles i ciutats catalanes tenen una cita amb la democràcia. Podran expressar, lliurement, quin volen que sigui el futur de Catalunya. Per primera vegada i de manera organitzada es portarà a terme una experiència d’aquest tipus al nostre país. S’estarà portant a la pràctica el dret de decidir. Catalunya començarà a decidir”.

“Creiem que consultar la ciutadania no és cap delicte, ben al contrari. I Internet és l’espai de la plena llibertat. És per això que volem que també facis història i participis en el primer referèndum sobre la independència de Catalunya que es fa a les xarxes socials. Sigui quin sigui el teu sentit del vot, l’important és que hi diguis la teva. Catalunya ha de ser exemple de participació, civisme i tarannà democràtic. També a la xarxa”, conclouen.

http://noves-tecnologies.e-noticies.cat/facebook-prohibeix-no-ser-espanyols-34903.html

 

 

Llistat de Comentaris Comentar Enviar Imprimir Votar Imatges Disminuir lletra Augmentar lletra

Els Comentaris estan tancats