10D: Ressenya de l’acte organitzat per Reagrupament Tarragonès a Constantí‏


IMAG0931cRessenya de l’acte organitzat per Reagrupament Tarragonès a Constantí per promoure el vot afirmatiu a la consulta sobre la independència que se celebrarà al municipi el proper diumenge dia 13. CONSTANTÍ (Tarragonès): dijous 10 desembre, 20 h – Sindicat Agrícola (c. Major, 18) – Amb: Jaume Renyer i Albert Pereira.

A l’acte hi han intervingut Josep Maria Coll, Albert Pereira i Jaume Renyer.
Els conferenciants han demanat el Sí a la consulta entenent que és un exercici de democràcia saludable i que ajuda a fer veure a la gent que és possible i necessari aconseguir la independència de Catalunya. Per a defensar aquesta postura, s’ha posat de relleu l’espoli fiscal al qual els catalans estem sotmesos, i el fet que per comptar al món és necessita un estat propi, entre d’altres arguments.
L’acte l’ha conclòs un col·loqui entre els ponents i la cinquantena d’assistents a l’acte, que ha estat molt animat i en el qual s’han debatut les estratègies que s’haurien de seguir per tal que en un futur referèndum vinculant, el resultat fos positiu per al Sí.

Àrea de Comunicació de Reagrupament Tarragonès

Els Comentaris estan tancats