Reagrupament del Tarragonés al Sant Jordi 2010 de la ciutat de Tarragona


El passat 23 d’abril Reagrupament del Tarragonès també va estar present a la diada de Sant Jordi de la ciutat de Tarragona amb un estand a la cèntrica Rambla Nova. Milers de visitants, curiosos i militants van poder acostar-se tant per informar-se i recollir petits regals com per comprar divers merxandatge de l’entitat. Els productes estrella de la jornada foren la Constitució i l’últim llibre de Francesc Orteu “Carretero. Retrat d’un metge que fa política”.


La jornada va ser valorada com a molt positiva per la junta executiva tant per l’aspecte de donar a conèixer l’ideari, com en el terme econòmic, ja que els ingressos aconseguits seran reinvertits per millorar la infraestructura i logística de la delegació de la comarca del Tarragonès.

Els Comentaris estan tancats