Assemblea de Reagrupament Tarragonès (5-5-2010)


Després de la darrera assemblea de Gener, calia tornar-nos a trobar, per ratificar als nous membres de la Junta i per parlar del full de ruta que proposa la Junta Comarcal.

Així que vam començar amb la ratificació dels sis nous membres de la Junta, que ho van ser per unanimitat de l’assemblea. Després es va explicar que s’han creat cinc àrees de treball i que tots els membres de la Junta s’han incorporat en elles. Es va fer un repàs de les àrees i els seus objectius. Posteriorment el coordinador va explicar com havia anat la reunió de Montagut i Oix i que s’havia dit. Es va animar als associats a col.laborar amb les diferents àrees de treball i finalment es va obrir el torn de preguntes.

Les preguntes i aportacions dels associats van ser força variades i el col.loqui va allargar-se fins ben bé les 9 del vespre, quan es va donar per tancada l’assemblea.

Els Comentaris estan tancats