Presentació de Reagrupament a Salou amb Carles Bonaventura i Carles Mora a Salou


Aquest passat dijous 10 de juny, Reagrupament es va presentar a la població de Salou amb els ponents Carles Mora i Carles Bonaventura, per explicar el projecte d’independència i regeneració democràtica que promou l’associació.

Carles Bonaventura va basar la seva intervenció en parlar de l’actual situació que estem vivint els catalans, els quals considera que mai se’ns acceptarà com a tals dins el marc de l’estat espanyol, i també va fer menció de la figura de Samaranch, remarcant el seu passat franquista.

Carles Mora, per la seva part va exposar davant els assistents com és viu la vida política a Arenys de Munt, d’on ell n’és alcalde. Els alcaldables s’escullen mitjançant una assemblea on tothom pot votar, no poden acumular càrrecs ni repetir mandats, s’han de comprometre amb un codi deontològic fent un jurament hipocràtic i un cop dins l’Ajuntament, no hi ha disciplina de vot i els regidors cobren el que cobraven abans d’entrar-hi. Precisament aquesta última idea és una de les premisses que defensa Reagrupament. També va destacar fets que ha pogut veure durant la seva vida política com per exemple trobar la tercera part d’alcaldes de la comarca al Consell Comarcal, cosa que no va trobar gens correcte, i també quan va assistir al Parlament i es va trobar que molts diputats o bé llegien el diari o dormien. Finalment va concloure que l’espoli que patim és culpa dels nostres parlamentaris, doncs en cap moment han dit prou a les exigències de Madrid.

Els Comentaris estan tancats